Referenties

Op deze pagina vindt u een aantal referenties.

 

 

zorgnet

Thuiszorg Met Uw persoonlijk accent.
Voor de snel groeiende zorgverlener Zorgnet ThuisBest en het Dagverblijf Palulu te Amsterdam hebben wij de financiële administratie opnieuw ingericht, inclusief  integratie van de zorgadministratie en het opzetten van een managementsrapportage. Daarnaast hebben wij de onderneming begeleid bij het omzetten naar een Holdingstructuur met diverse werkmaatschappijen.

 

pnp-directwerbung

Inrichting administratie in Duitsland.
Voor PNP Directwerbung Dusseldorf hebben wij de financiële administratie volledig geschoond en opnieuw ingericht  en voorzien van een management rapportage systeem. Deze werkzaamheden werden noodzakelijk nadat het bedijf zich heeft afgescheiden van TNT Post Duitsland.  

aannemingsbedrijf

Begeleiding bij de aankoop van een aannemingsbedrijf.
Voor Aannemingsbedrijf JP Zevenbergen te Rotterdam hebben wij een nieuwe ERP pakket inclusief een projectadministratie geïmplementeerd en een managementsrapportage samengesteld.

vegroup

Begeleiding bij de aankoop van meerdere bedrijven.

Voor de VE de Group te Rotterdam aankoop van drie bedrijven begeleid. Door deze overnames werd het noodzakelijk om de BV met aanvankelijk 45 medewerkers om te zetten naar een Holdingstructuur met 150 medewerkers verdeeld over vier productie locaties. Begeleiding van de DGA  en de financiële instanties. De financiële administratie is door ons opnieuw ingericht en er is een managementsrapportage samengesteld. Om de productie van wisselaars en filters goed te monitoren hebben wij een projectadministratie opgezet.
franke

Managementrapportagesysteem en financiële administratie.

Voor Franke Coffesystems ( Onderdeel van het Zwitserse Franke concern) hebben wij de financiële administratie opnieuw ingericht en een nieuwe managementrapportage systeem geïmplementeerd ( GIS).